Regionální rozvojová agentura jižních Čech Již od roku 1999 s Vámi!

Digitální nástroje pro týmovou spolupráci

 

Zveme Vás na dvoudenní vzdělávací seminář „Digitální nástroje pro týmovou spolupráci“, který je realizován v rámci projektu DigiVill ve dnech 3.- 4. 11. 2022 v Hotelu Antoň v Telči.

 

Dozvíte se na něm nejen to, jak úspěšně zavést nové nástroje pro týmovou spolupráci, ale také praktické tipy a triky, které Vám zjednoduší a urychlí Vaši každodenní práci na PC. Také si vyzkoušíte program Canva, díky kterému zjistíte, že veškerou grafiku si můžete vytvořit jednoduše úplně sami – pozvánky na akce, plakáty, upoutávky. Část programu bude věnována i představení používaných digitálních nástrojů v obcích a sdílení příkladů dobré praxe v oblasti digitální komunikace. Více v přiloženém programu. 

 

Doporučujeme Vám, abyste si s sebou na seminář vzali notebook, abyste si mohli všechny vychytávky rovnou prakticky vyzkoušet za pomoci našich zkušených lektorů.

 

Akce bude simultánně tlumočena (ČJ – NJ). Pro zájemce bude případně zajištěna doprava do Telče a zpět. Ubytování, stravování a případné další náklady jsou hrazeny z programu Interreg V-A AT-CZ.

 
 
Máte-li zájem o účast na semináři, prosím, kontaktujte nás emailem do 30. 10. 2022:
bromova@rera.cz, popř. na tel: +420 720 028 933.

 

V případě dalších dotazů jsme Vám k dispozici. Pozvánku můžete přeposlat i dalším zájemcům z obcí či neziskového sektoru.
 

Jedná se o poslední vzdělávací seminář v tomto projektu, nenechte si ho tedy ujít! 

 

Pozvánku s programem a další informace naleznete v sekci Ke stažení.

 

Těšíme se na setkání s Vámi!