Regionální rozvojová agentura jižních Čech Již od roku 1999 s Vámi!

RSI Akademie: bezplatný kurz pro vás!

Představujeme platformu Skyrocket a RSI Akademii!

 

V rámci projektu CERUSI bychom vás rádi pozvali na naší novou platformu Skyrocket a také na bezplatný online vzdělávací kurz RSI Akademie.

 

Platforma Skyrocket je digitální virtuální prostředí pro sdílení problémů a výzev, kterým místní aktéři čelí, ale také pro sdílení nápadů a řešení jak těmto problémům čelit. Je vhodná pro nejrůznější aktéry - společensky odpovědné podnikatele, inovátory, místní neziskové organizace, poskytovatele sociálních služeb, municipality, MAS, dobrovolnická a komunitní centra, místní aktivní občany a další. Platforma nabízí mezinárodní přesah díky propojení regionů v projektu. Prostředí platformy je lokalizované mimo jiné i do českého jazyka.

 

RSI Akademie je online vzdělávací kurz pro všechny zájemce o sociální inovace. Nabízí 5 studijních modulů (posílení venkova, porozumění potřebám komunity, návrh obchodního modelu, návrh dopadu a návrh udržitelnosti), které lze absolvovat nezávisle na sobě. Dále obsahuje rozhovory s odborníky, přístup k nástrojům vyvinutých v praxi, užitečné rady, dobrovolný kvíz či možnost získání certifikátu o absolvování. Účast v kurzu je zdarma, je však nutná registrace skrze platformu Skyrocket. Návod na registraci lze nalézt v materiálech ke stažení. Kurz je lokalizován do českého jazyka.

 

Registrace do platformy a do kurzu probíhá přes odkaz skyrocketplatform.eu.